LEZING: HET KENNIS BOEK EN HET KOSMISCHE PLAN

 In Breda of op aanvraag in Noord-Brabant, Zuid Holland en Zeeland

Het Kennis Boek is een kosmisch boek. Het bevat vele boodschappen van Aartsengel Gabriel, dimensies van Licht en nog veel meer. Het is een kompas in deze tijd van grote veranderingen. En is onderdeel van het Kosmische Plan dat in de vorige eeuw is gestart.

Het boek legt uit wat en waarom er gaande is op aarde. Een goddelijk plan is is in werking met als doel om ons al mensheid in eenheid met elkaar te verenigen. Hiervoor zijn de tijd en de evolutie versneld, zodat we van onze conditioneringen en karma’s kunnen worden verlost.

Het Kennis Boek is een Lichtboek en een handreiking van Kozmoz. Op de tekst is een zuiverende energie aanwezig die versneld diepere lagen in onszelf  opent. Deze energie stemt zich precies af op het niveau van ieders bewustzijn. Geleidelijk aan tilt het ons op tot een essentie bewustzijn van eenheid en bereidt ns voor op het nieuwe tijdvak, de Gouden Tijd.

Alleen maar door het boek te lezen, vindt innerlijke transformatie plaats. Het is daarom zoveel meer dan een boek. Bijzonder is dat door het lezen ook het collectieve bewustzijn wordt verhoogd. Een kosmisch geschenk dat inmiddels in 60 landen mensen heeft bereikt. Bij interesse ontvang je 3 hoofdstukken om er verder mee kennis te maken.

                                  LEZING: VAN ATLANTA TOT DE GOUDEN TIJD 

 Vele eeuwen geleden leefde een beschaving  in eenheid met elkaar en met het universum in Atlanta. Ze leefden naar 5 hoogstaande levensbeginselen. Om er 1 te noemen: ‘Moeders zijn de moeders van alle kinderen; Vaders zijn de vaders van alle kinderen’. Hiermee bedoelend dat ouders zorgen voor andere kinderen net zoals ze dat doen voor hun eigen kinderen. Na verloop van tijd raakte de samenleving in verval en hield op te bestaan.

Om opnieuw een gemeenschap te vormen die vanuit eenheid zou kunnen leven, wordt ons leefsysteem gecreëerd. Het Kennis Boek beschrijft hoe wij in miljarden jaren en door vele incarnaties ons hebben ontwikkeld: “Van micro tot macro”.

Aan alles zit een einde en zo is het ook hoe wij hier op aarde leven. Een nieuw tijdperk dient zich in de verte aan, de zgn. Gouden Tijd. Een wereld geaard in liefde en verdraagzaamheid en waar mensen in vrede leven. Omdat veel mensen het bewustzijn wat daarvoor nodig is nog niet hebben bereikt, is een kosmisch hulpplan voor de mensheid gestart.

Het Kennis Boek is de rode draad in dit Kosmische Plan. Op de tekst is een hoge vorm van liefde aanwezig en de Omega-energie, 19e evolutiedimensie. Tijdens het lezen worden deze en hogere energieën geleidelijk aan je overgedragen en opgenomen. Zo transformeer je sneller naar het verlangde essentie bewustzijn in een tempo dat bij je past (Ware Mens).

Het is een kosmische gids die ons bewustzijn helpt versnellen en begeleidt naar een universeel eenheidsbewustzijn, het bewustzijn van de Gouden Tijd.