Liesbeth de GrootEind jaren 80 van de vorige eeuw ontwaakt er een verlangen in mij. Iets wil worden gehoord, gezien. Na een jaar van zoeken, vind ik het antwoord. Het brengt me op het pad van mijn essentie zelf, ziel of hoe je die innerlijke (gods)kracht maar noemt.

Na gedegen opleiding en ontwikkeling begin ik mijn kennis en ervaring over te dragen. In mijn spirituele trainingen en individuele sessies is de rode draad het leren gebruikmaken van de innerlijke, wijze stem. Om vanuit die ‘wijsheidsgeest’ geblokkeerde delen in het lichaam vrij te maken.

Vanaf 1990 gebeurt dit door samenwerking met collega’s aan te gaan, naast het opstarten van een praktijk.

In 2003 ontwikkel ik met een paar collega’s een spirituele leerweg: Tri-Union. Het aanbod van Tri-Union is mede gestoeld op het besef dat mens en planeet fundamenteel aan het veranderen zijn. Samenwerken en nieuwe kennis zijn hierbij sleutelwoorden.

In 2011 kom ik in contact met Het Kennis Boek, onderdeel van de Wereld Broederschap Unie, en sluit me aan bij een studiegroep.

Het Kennis Boek is overigens meer dan een boek.  Aan de ene kant fungeert het als een spirituele leraar die zich op je ontwikkeling richt. Aan de andere kant dient het ook mens, aarde en alles wat daarmee is verbonden.

Sinds 2017 zet ik me ook in voor de Call to Friendship Association. Maandelijks geef ik lezingen die in een bijzonder energieveld worden gegeven: de transformerende Omega-energiefrequentie.