Het doel van de Call to Friendship lezingen is om de Omegafrequentie 19e dimensie vanuit Kozmoz aan te trekken en te verspreiden. Want het is de Omegafrequentie die ons in staat stelt het nieuwe leefsysteem te bereiken.

Vanwege een grote verandering, transitie, die we nu doormaken worden aan onze planeet kosmische stromingen gegeven die ons in staat stellen om in de toekomst in eenheid en vrede te leven. Deze stromingen hebben een hoge energiefrequentie die ons in staat stellen om een universeel bewustzijn van eenheid te bereiken.

Iedere maand wordt een lezing gegeven waarin deze energie aangetrokken wordt. Alleen het luisteren naar de lezing is voldoende voor de Omegaverspreiding. Overigens, niet alleen voor de  toehoorders van de lezing. De energie verspreidt zich over de hele wereld.

De Omegalezingen, zoals we ze ook wel noemen, hebben een bijzondere plaats in het kosmische plan dat nu actief is. Vanwege het belang van het verspreiden van de energie wordt deze en de volgende lezingen gratis aangeboden.

Voor het onderwerp van deze maand en van de afgelopen maanden kijk dan op Archief.

De lezingen zijn gratis bij te wonen en duren ongeveer 1 tot 1,5 uur. Van harte welkom!

Graag van tevoren aanmelden op contact.